Selectati categoria dorita pentru a incepe testul

Categoria ACategoria A reprezinta autovehicule cu doua roti (motocicleta) cu sau fara atas avand capacitatea cilindrica a motorului peste 50 cmc sau viteza prin constructie mai mare de 50 km/h, si autovehicule cu trei roti (triciclu) avand capacitatea cilindrica a motorului mai mare de 50 cmc sau viteza prin constructie mai mare de 50 km/h, precum si masa totala maxima autorizata mai mica de 400 kg.
Categoria BCategoria B reprezinta autovehicule a caror masa totala maxima autorizata nu depaseste 3500 Kg si al caror numar de locuri pe scaune, în afara locului conducatorului, nu este mai mare de 8. Ansamblul de vehicule format dintr-un autovehicul din categoria B si o remorca în cazul în care masa totala maxima autorizata a ansamblului nu depaseste 3500 Kg iar masa totala autorizata a remorcii nu depaseste masa proprie a autovehiculului tragator. Triciclurile sau cvadriciclurile având masa proprie peste 550Kg.
Categoria CCategoria C reprezinta autovehicule, altele decat cele din categoria D, a caror masa totala maxima autorizata este mai mare de 3500 Kg.
Categoria C+ESubcategoria C+E reprezinta ansamblul de vehicule constand intr-un vehicul tragator din categoria C si o remorca a carei masa totala autorizata este mai mare de 750 Kg.