Servicii Scoala de Soferi Bucuresti

Scoala de Soferi Dicu din Bucuresti va pune la dispozitie o gama larga de servicii din momentul in care alegeti sa deveniti clientul nostru, indiferent de categoria la care va inscrieti.

Scoala de Soferi Dicu va pune la dispozitie pentru proba teoretica a examenelor (sala) la categoriile B, C, CE o sala de curs legislatie pe str. Moinesti nr. 73, sector 6 cu echipari moderne, la standarde europene.

Profesorii nostri sunt atestati si au experienta. Instructorii sunt calmi si explica in detaliu cursantilor fiecare manevra si regula de circulatie.

 

 

Scoala de soferi CATEGORIA B

Pentru orele de instructaj pentru traseu la Scoala de Soferi Dicu Bucuresti din cadrul categoriei B va punem la dispozitie masini noi Dacia Logan, dotate cu ABS, Servo-directie, aer conditionat, si cu diferite motorizari: 1.4 MPI, 1.6 MPI, 1.5 dCI.

Perioada de scolarizare pentru obtinerea permisului de conducere la categoria B este de 4 saptamani,  in care sunt incluse 24 ore de legislatie rutiera si 30 de ore conducere practica.
Pret : 799 RON. Se poate plati si in rate.

 

Scoala de soferi CATEGORIA C

Pentru orele de conducere in vederea obtinerii permisului la categoria C, dispunem de una dintre cele mai bune masini, reprezentand un autocamion marca DAF XF (ABS, Servo-directie, aer conditionat).

Perioada de scolarizare pentru obtinerea permisului de conducere la categoria C este de 6 saptamani, in care sunt incluse 50 de ore de legislatie rutiera si 30 de ore de pregatire practica.
Pret: 2200 RON. Se poate plati si in rate.

 

Scoala de soferi CATEGORIA C+E

Instructajul se face pe un autocamion marca DAF XF (ABS, Servo-directie, aer conditionat).

 

Perioada de scolarizare pentru obtinerea permisului de conducere la categoria C+E este de 2 saptamani, in care sunt incluse sunt incluse 10 de ore de legislatie rutiera si 10 de ore de pregatire practica.
Pret: 800 RON. Se poate plati si in rate.

 

Va asteptam la sediul nostru de pe Str. Moinesti Nr. 73 Sector 6 vis-a-vis de Lidl (Puncte de reper: statia de metrou Gorjului, Autobuzul 137, Tramvaiele 8, 25, 47), sector 6, Bucuresti, unde va stam la dispozitie cu orice informatie. Ne puteti contacta si folosind pagina Contact sau la unul din numele de telefon :  021.434.26.24 / 0722.195.424/ 0722.978.876 / 0722.751.483 .

 Scroll to Top